Hoppa till sidans innehåll

Rutiner för anmälan

30 SEP 2013 21:04
Lite ny info ang. tävlingar framöver!
  • Skapad: 30 SEP 2013 21:04

Det är otroligt roligt att se att vi har ett stort intresse för att åka ut och tävla. Det verkar som att vi kan bli ett riktigt härligt gäng som åker ut och tävlar även i år! :) Som ni vet är vårt måtto att ingen ska stå ensam på banan!

 

Vi som tränare försöker utveckla effektiviteten vid anmälningar och tar gärna emot tips. Ju fler vi blir som tävlar desto viktigare är det att vi har bra rutiner.

 

Därför finns där numera alltid en tävlingspärm under träningarna som vi uppmanar både ungdomar och seniorer att titta  i. Det är betydligt lättare för alla om det är fler än tränarna som har koll på när/var tävlingarna ligger om ert barn/du är intresserad av att tävla.

I denna pärmen är det fritt fram att skriva upp sig. Titta i den så kommer ni att förstå. I träningsgrupp 4 där nästan samtliga är ute och tävlar kommer vi att dela ut en tävlingskalender för att tydliggöra säsongens tävlingar. Vi vill att ni går igenom den och sparar hemma för att förtydliga datumen som barnen sen kommer hem och frågar om.

Ni i de övriga spelgrupperna får gärna be om ett sådant här häfte om ni känner att ni har glädje av det. Dock finns alla tävlingar på www.merabadminton.com vilken vi uppmanar alla som tävlar att gå in och göra sig bekanta med (både barn och föräldrar). Där finns inbjudningar till alla tävlingar, resultat samt annat trevlig info.

 

Vi som tränare kommer givetvis att kontinuerligt påminna och skriva upp anmälan till alla tävlingarna. Men eftersom det är så många som tävlar i olika omfattning vill vi ha ett större deltagande från alla för att inte göra anmälningarna så röriga för Johan som sedan hämtar anmälan och anmäler.

 

Har ni några frågor så hör gärna av er!

Tina, Magnus & Johan

Skribent: Kristina Fredlund

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Martin Holmén, Rödaledsvägen 44
29144 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info