Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
Reglerna för tävlings- och seriespel kommer att ses över inför nästa säsong. För att få in så mycket synpunkter som möjligt behöver vi din hjälp. Gör din röst hörd genom att fylla i Svenska Badmintonförbundets enkät som du hittar i artikeln!
 
Efter två inledande utbildningsdagar i februari så avslutades Coach Level 1-kursen med tillfälle två i Skogås Racketcenter 21-22 april.
 

Thomas och Uber cup

(2018-05-15 20:17)
Thomas och Uber Cup (lag-VM för herrar respektive damer) avgörs i Bangkok 20-27 maj och Badminton Swedens fotograf Torbjörn Jonsson är på plats. Här följer du hans rapporter i text och bild under hela veckan!
 
Uttagning landslagsläger U15, 22-27 juli år 2018
 
Förbundet kommer inte att ta ut några spelare till världsmästerskapen i Nanjing, Kina, 30 juli till 5 augusti. Ingen av de BWF-uttagna spelarna uppfyller förbundets uttagningskriterier.
 
Spelare och ledare från Eurocenter besökte under förra veckan Stockholm för att gå på en föreläsning av Kjell Enhager. Fokus för föreläsningen var livspusslet och hur du skapar en fungerande tillvaro som leder till framgång.
 

Påvelund klara för SBL

(2018-05-13 15:21)
Svenska Badmintonligan får ett nytt tillskott säsongen 2018/2019. Påvelund blev under helgens kval klara för spel i högsta ligan. Därmed står det också klart att Spårvägen trillar ur efter sex raka säsonger i SBL.
 

Slovenia Int. 11-13 maj

(2018-05-11 14:25)
Tre spelare från landslagstrupperna har valt att delta i series tävlingen Slovenia International i Medvode, 10-13 maj.
 
Under en heldag med parasportaktiviteter på Bosön i Stockholm var Täby badminton med för att visa upp och instruera badminton.
 

Rickard utslagen i gruppen

(2018-05-11 10:15)
Det blev en kort tävling för Rickard Nilsson i Turkiet. Efter en seger och två förluster i gruppspelet var det slutspelat för en besviken Rickard.
 
Rickard Nilsson (Påvelund) befinner sig i turkiska Konya för att tävla på Turkish Parabadminton International. Där väntar ett starkt startfält och en rejäl utmaning för Rickard.
 
Nu avgörs vilket lag som får spela i Svenska Badmintonligan nästa säsong. Blir det Västra Frölunda, Påvelund eller Spårvägen? Svaret får vi under helgens SBL-kval i Göteborg.
 
Badminton World Federation tar i med hårdhandskarna för att stävja matchfixning. De två spelarna Tan Chun Seang och Zulfadli Zulkiffli som anses skyldiga till flertalet brott mot BWF:s regler har nu stängts av från att tävla i 15 respektive 20 år.
 
Nu finns månadens informationsbrev inom utbildning och föreningsutveckling ute. Läs om det som hänt de senaste måndaderna och pricka in kommande aktiviteter almanackan.
 

 

 

 

t-vlingskalender-01

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Sportringen_Logo_Red_ne328-300x181

 

 Logga Wikan Personal

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Martin Holmén, Rödaledsvägen 44
29144 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@cbmk.nu

Se all info