Hoppa till sidans innehåll

Årets klubbmästerskap avgjort

26 APR 2010 19:59
Årets klubbmästerskap är nu avgjort och vi vill tacka alla spelare för jättebra insatser.Härligt att se de yngre förmågorna kriga på och alltid ge järnet på banan.Läs mer för foto och resultat.
  • Skapad: 26 APR 2010 19:59

Jag vill börja med att tacka Per Lövgren och övriga som hjälpte till med allt kring vårt klubbmästerskap. Ni är en jättehjälp!!

 

Alle resultat kan ni hämta här:Resultat KM2010

Ännu en gång haglade det av sjukdomsbilder och bortförklaringar bland herrseniorerna. Med andra ord, det var dags för klubbmästerskap :-)

I seniorklassen avslutade Mia Wengberg sin session i klubben med en vinst efter segrar mot Tina och Maria J. Vi önskar Mia all lycka till i Lugi och tackar för allt hon gjort för klubben vilket är mycket.

Mia W

1:Mia W

2:Tina F

3:Maria J

 

Herrklassen vanns ännu en gång av Mattias Emilsson som med tanke på sin mängd badmintonträning spelade väldigt imponerande. Vi ställde oss alla frågan om det sa mest om Mattias eller oss övriga men vi har fortfarande inget svar. Finalen vanns mot Mikael Glemark som också gjorde en bra insats.

 

1:Mattias Emilsson

2:Mikael Glemark

 

I damer U17 drog A-G det längsta strået före Johanna

 

1:A-G Johansson

2:Johanna Svensson

 

U15 lades ihop med U13 för att det skulle bli fler matcher för tjejerna.
Här vann Linnéa Sigesgård U15 medan Moa Andersson vann U13 efter finalvinst mot Veronica Nilsson. 

 

 

U15:

1:Linnéa Sigesgård

 

U13:

1:Moa Andersson

2:Veronica Nilsson

 

Killarna fick också slå ihop U11 och U13 för att det skulle bli så mycket spel som möjligt. Här vann Daniel Nilsson U13 och Emil Harrysson U11

 

U13

1:Daniel Nilsson

U11

1:Emil Harrysson

 

I vår minstingklass kämpades det på ordentligt och det var härligt att se.
Vann här Gjorde Isac Frick före Alexander A och Malin H.

 

1:Isac Frick

2:Alexander Andersson

3:Malin Harrysson

 

Vill till sist lägga in Emil Harrysons berättelse som ger en bra bild på hur våra ungdomar ser på klubbmästerskapet. Tack alla för en bra genomförd tävling.

 

Emils match dagbok.

 

Jag och Malin kom dit kl.10.30. Då började vi med att slå lite. Malins servar var inte så bra i början, fast efter lite träning satt det igen. Jag visste att jag skulle hoppa in i U13 istället för U11. Bara en liten stund efter de hade satt igång skulle Malin spela. Hon spelade mot Alexander Andersson. Malin kämpade på jättebra för att ha tränat så lite och att det var hennes första tävling. Hon förlorade den matchen. Det blev 21-9 i första set och i gick det bättre i 21-14. nu var det bara att ta nya tag till nästa match. Sen var det jag som skulle spela mot Daniel Nilsson. Det var en jämn match. Det blev en tre-setare. Tillslut vann jag den med 21-17 och Daniel vann andra setet fast jag vann det tredje. Det blev21-8. Vi hade väldigt roligt. Jag hann inte spela färdigt den matchen förrän Malin skulle spela sin andra. Denna matchen  skulle hon spela mot Isac Frick som till slut blev etta i U9-klassen.  Båda kämpade på bra. Matchen slutade 21-6 i första set och i andra blev det 21-3. Isac vann, fast jag tyckte Malin kämpade på bra. Då var det dags för min sista match. Den var mot Isac Andersson. Den var också väldigt rolig. Han vann med 21-14 och 21-18. jag slarvade rätt så mycket i den matchen. När det var dags för prisutdelning blev jag 1:a och Malin 3:a. Jag och Malin fick vars en pokal. Sen fick vi välja en sak till. Jag tog en tröja och Malin en vattenflaska.  

Jag tyckte det var en rolig dag och händelsefull dag. Det var verkligen roligt att vara med hela klubben. Man lär sig verkligen hur man ska spela när man tittar på hur de äldre spelarna gör. Det är också roligt att se vilka som blir klubbmästare. Det var bra att det fanns gratis mat där.

KLUBBMÄSTERSKAPET 2010-04-24

 

Skriven av Emil Harrysson 

Skribent: Mikael Frick

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Martin Holmén, Rödaledsvägen 44
29144 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info