Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


Sportringen Christianstad Cup är klubbens egen tävling som vi anordnar till stor glädje för både gäster och egna spelare varje år. Det är mycket jobb att få allt att funka från inbjudning, bokning av hallar, lottning och inte minst under själva tävlingsdagarna då allt behöver flyta på.

Allt detta sker med ideella krafter och inget av det hade varit möjligt utan våra sponsorer. Du ser alla företag som hjälper oss med cupen här till höger. Stort tack för hjälpen!

Sportringen_Logo_Red_ne328-300x181 Vår huvudsponsor är - som du kanske förstått - Sportringen Kristianstad Hässleholm. Tack för gott samarbete! 

 

Vill du också hjälpa till? 

Bansponsor

CBMK namnger en av banorna till av Företaget valt namn och namnet kommer att synas i tävlingsprogram samt att ropas upp inför varje match som spelas på banan.
Företaget får sätta upp lämpligt exponeringsmaterial, så länge det inte är vit bakgrund eller stör spelet i övrigt, vid avsedd bana och på annan överenskommen plats inom arenan. CBMK tillser att företagets namn och logo syns på hemsida, vid utskick samt social media i anslutning till tävlingen. Val av storlek och placering av exponeringsmaterial görs i samråd med tävlingsledningen.

Du får bra exponering för både spelare och publik under hela tävlingen. Förra året var det ca 300 spelare och totalt ca 1200 människor i och omkring lokalerna, plus att du syns på hemsida och social media. Att sponsra en bana kostar 2500 kr. 

Vill du också hjälpa till? Ta kontakt med Mikael Frick på This is a mailto link eller 0739-600251

Uppdaterad: 17 MAR 2018 17:14 Skribent: Mikael Frick

 

 

 

t-vlingskalender-01

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Sportringen_Logo_Red_ne328-300x181

 

 Logga Wikan Personal

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Martin Holmén, Rödaledsvägen 44
29144 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info