Hoppa till sidans innehåll

Serie div 3


CBMK:s andralag spelar i division 3 och är ett ungdomslag med fokus på att komma ut och tävla som lag och att skaffa sig viktig tävlingserfarenhet.

Seriespel, information och regler

Seriesammandragen spelas under 6 lördagar spridda över hela säsongen med 3 sammandrag på hösten 23/9, 21/10 och 25/11 samt 3 sammandrag på vårterminen 6/1, 10/3 samt 7/4.
Fullständig information om plats och motståndare hittar ni på länken:
http://www.badminton.nu/globalassets/svenska-badmintonforbundet/tavling/1718/serien-17-18/170906/spelprogram-div-3-syd-a-v3-1.pdf

Klubben är i år placerad i div 3 Syd A vilket gör att en del resor är väldigt långa. Vi kommer att försöka ordna en buss så att laget kan åka tillsammans vilket är viktigt för gemenskapen men kan behöva hjälp av föräldrar att köra då div 3 laget till stor del består av ungdomar.

När vi spelar seriesammandrag är vi klubbens ansikte utåt och vi håller oss till följande regler

1.      Vid eget sammandrag eller tävling hjälps vi åt att ställa i ordning samt att plocka undan efter spel. Om man har svårt att hinna med detta meddelar man lagledaren innan.

2.      Om man har förhinder att delta under något seriesammandrag meddelar man lagledaren i god tid så att det finns tid att planera och hitta ersättare.

3.      Vi beter oss, respekterar våra motståndare och är föredöme på banan.

4.      Vi ska aldrig känna oss ensamma på banan. Vi peppar våra lagkamrater i alla matcher. Alla matcher är lika viktiga och alla förtjänar stöttning oavsett ställning i match. Detta innebär att man inte sitter med telefoner, går och duschar under pågående match eller lämnar hallen utan att det är meddelat.

5.      Vi vinner som ett lag och vi förlorar som ett lag. Det är vad klubben står för.

Uppdaterad: 30 SEP 2017 11:58 Skribent: Mikael Frick

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Martin Holmén, Rödaledsvägen 44
29144 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info