Hoppa till sidans innehåll

Hobyfjädern 2010

27 NOV 2010 17:04
Hobyfjädern 2010
En snöig lördag åkte ett litet men glatt gäng bestående av Isak, Daniel och Emil till hoby för att kämpa i Hobyfjädern 2010.Tyvärr blev det inga vinster idag, men jag fick se till min glädje att det fanns kämpaglöd till tusen hos killarna.
  • Skapad: 27 NOV 2010 17:04

Dagen började med Isak ställdes mot Emil Johansson Bkc trots Isak kämpade tappert så blev det förlust med 21-10/21-6.I andra matchen kom en taggad Isak in på banan och ville visa publiken att här ska det spelas badminton! I första set spelade Isak agressivt och bestämt, setet slutade med vinst 21-13. Andra set spelade han jämt med sin motståndare nästan hela setet men orkade inte hålla emot hela vägen, förlust med 21-15. Tredje set kämpade Isak på men även här förlust 21-16. Men det var härligt att se på vilket sätt han kämpade idag.

 

Daniels dag började lugnt med wo i första matchen. I andra matchen spelade han emot Robin Duggall en tuff motståndare fråm BKC.Robin visade sig att bli en allt för svår nöt att knäcka. Daniel kämpade på bra men ändå blev det förlust.

I tredje matchen var det Jakob Karlsson BK65 (Älmhult) som stod på andra sidan nätet. Första set slutade med 21-14 till jakobs fördel Daniel stred på bra men räckte inte till tyvärr.Andra set slutade även det med förlust 21-11 men man ska inte alltid stirra sig blind på siffrorna för i detta fallet speglar det inte matchen som innehöll många och långa bolldueller. Daniel det är fint att se dej intala dig själv att nästa boll ska jag vinna!

 

För Emil började dagen också med wo-match. När han sen framåt dagen fick börja spela så var det Sebastian Ellerth  en duktig spelare från BKC.Under denna match så var Emil satt under kraftig press av Sebastian som aldrig lät Emil lämna bakplan, matchen slutade med ett förlorat slag 21-4/21-7.

I den sista matchen visade Emil upp ett mer taktiskt spel och stundtals pressade Hampus Levin BK65. Men brist på styrka och tekniskt underläge så nådde Emil inte hela väg,förlust 21-15/21-15.Men Emil jättebra jobbat du är på rätt väg!

Även om det inte blev några vinster är jag och Tina väldigt glada att se hur väl alla kämpade idag,och att vi är på rätt väg.Nu åker vi hem och slickar såren och spottar i nävarna å tar nya tag, nu är det IKEA CUP som gäller nästa helg!

Till sist vill jag tacka Hoby bmk för en trevlig och väl genomförd tävling det är alltid lika roligt att komma till er,vi syns igen på Smällkaramellen.

Skribent: Magnus Harrysson

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Patricia Wendel, Åsumsvägen 42
29162 Kristianstad

Besöksadress:
Rödaledsvägen 44
29144 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info