Hoppa till sidans innehåll

Info från Cbmk

14 SEP 2011 13:02
Hej och välkommen till en ny säsong i Cbmk!

Förra året utökade vi drastiskt i medlemsantal och i och med denna positiva trend blir våra planer för klubben flera och större. Nytt för i år är bland annat att vi startar upp ytterligare ett serielag, vilket innebär att vi har två stycker i dagsläget, ett i Div 2 och det andra i Div 3. Förhoppningsvis kan detta andralag i framtiden vara en inkörsport för ungdomar som vill ut och spela serien. Vi planerar även ett två-dagars läger för alla ungdomar i klubben, datum för detta är inte satt ännu men mer info kommer när det närmar sig.
  • Skapad: 14 SEP 2011 13:02

Det har lagts ut en tävlingskalender på hemsidan där alla aktuella helger finns och tanken är att vi ska försöka åka iväg tillsammans för att peppa och stötta varandra, rådgör med er tränare vilka tävlingar som passar just dig. Jag känner på mig att vi kommer bli ett kanongäng som åker ut och tävlar tillsammans. Vi ledare kommer finnas med på de flesta tävlingar i mån av tid och möjlighet. Transport till och från tävling ansvarar man själv för, men samåkning är givetvis att föredra och något vi hoppas att man som förälder vill hjälpa till och samordna tillsammans med oss. Och när vi ändå är inne på tävling så vill jag passa på att flagga för vårt största projekt i år, uppstarten av en helt ny egen tävling: Christianstad Cup. Tävlingen kommer att äga rum sista helgen i April dvs. 28-29 April 2012. Vi kommer att köra A,B och C-klass, U17, U15, U13, U11 och U9 och därmed förstår ni omfattningen och vilket jobb som krävs av oss. Förutom att vi givetvis vill se så många Kristianstadspelare där som möjligt hoppas vi att både föräldrar och ungdomar har möjlighet att hjälpa oss några timmar denna helg för att kunna genomföra och organisera detta. Det är otroligt roligt att tillsammans genomföra en tävling och stärka klubbens gemenskap, dessutom innebär denna helg fler tävlingsmöjligheter för ungdomarna, mer reklam för klubben och ger förhoppningsvis en lite extra summa i vinst som går tillbaka till våra ungdomar. Planen är att kunna göra något extra roligt som avslutning på säsongen om ekonomin tillåter. Vi är ute tidigt med information och syftet är mest att flagga för tävlingen och helgen där vi kommer att behöva all hjälp vi kan få! Hjälps vi åt kommer detta att bli kanon J!

 

Annan viktig info är spelaravgiften, som i år är följande:

 

För spelgrupp 1&2 Tisdagar:  800 kr (700 kr  vid 4 sålda bingolotter)

För spelgrupp 3 Måndagar och Onsdagar: 1000 kr (900 kr vid 4 sålda bingolotter)

 

I summan ingår allt (träning, tävlingslicens, bollar, medlemsavgift m.m) och betalas in på pg:490804-2. Var noga med att skriva namn på betalningen.

 

Sist men inte minst vill jag påminna om både våran facebook-sida och hemsida www.cbmk.nu, där vi lägger ut all info och vi rekommenderar att hålla koll någon gång i veckan efter uppdateringar och nyheter angående klubben. Dessutom finns klubben på facebook, sök på ”cbmk” och ansöker om att få gå med i gruppen och gemenskapen.

 

Jag känner på mig att detta kommer bli ytterligare en säsong i rätt riktning och sålänge vi hjälps åt och samarbetar kommer klubben att utvecklas och därmed ge våra ungdomar bra förutsättningar för rolig och härlig badmintonverksamhet.

Och med det sagt önskar jag er en trevlig fortsatt höst och hoppas vi ses ute i badmintonvärlden!

 

Tina

Skribent: Kristina Fredlund

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Patricia Wendel, Åsumsvägen 42
29162 Kristianstad

Besöksadress:
Rödaledsvägen 44
29144 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info