Hoppa till sidans innehåll

Seriesammandrag i Lund

18 DEC 2011 22:36
Två klara segrar i årets sista seriesammandrag för div2!
  • Skapad: 18 DEC 2011 22:36

Årets sista seriesammandrag spelades i Lund och bjöd på två matcher, mot Bjärred och Helsingborg.

Laguppställning denna gång var:

Karl Fredlund

Per Fredlund

Jerry Ståhlbrandt

Mikael Frick

Kristina Fredlund

Maria Jönsson

 

 

Match 1: Christianstad – Bjärred

 

I HD1 matchades Per/Kalle som inte fick mycket motstånd och kunde enkelt ta hem första matchen i två raka. Jerry/Micke fick desto tuffare motstånd i HD2 och fick ge sig i två set. Micke och Jerry har tyvärr inte hunnit spela så mycket ihop vilket märktes. Bjärred hade bara en tjej och således vanns DD på WO. 2-1 till oss efter dubblarna.

 

Tina tog hand om DS i denna match något hon fixade galant i två raka. HS togs hand om i tur och ordning Kalle, Jerry och Micke. Alla gjorde gedigna insatser och vann stabilt i raka set. Nog första matchen där vi vann alla singelmatcher på både herr och damsidan, starkt!

 

Per/Maria avslutade i mixed och vann även där ganska komfortabelt i två raka.  Slutresultat alltså 7-1 till oss och en perfekt start på dagen.

 

 

Match 2: Christianstad – Helsingborg

 

Per/Kalle i HD1 fick en tuff nöt att knäcka, men lyckades vända 10-18 till 21-18 i första set. Andra blev också jämt men lyckligtvis var vi lite starkare och vann i två raka. DD med Tina/Maria var på förhand en tuff match men tjejerna visade styrka och spelade mycket bra och vann i två raka. Micke/Jerry fick återigen en tuff uppgift i HD2 som gick till tre set tyvärr med förlust. 2-1 till oss efter dubblarna.

 

Kalle i HS1 mötte en mycket bra motståndare, men Kalle gjorde en mycket bra match, fick dock tyvärr ge sig i två stentuffa set. I DS spelade Maria med den äran och vann enkelt trots att det på förhand spåddes bli en jämn match. Per tog hand om HS2 och fick inte riktigt igång spelet inledningsvis men det blev succesivt bättre och Per lyckades till slut vinna en krigarmatch i tre set. Jerry spelade HS3 och hade det lite trögt i första set som han dock vann till slut, andra gick lättare och det blev till slut en enkel vinst.

 

Micke/Tina spelade MD i dagens sista match och hade inga problem att vinna enkelt. Således 6-2 till oss och dagens andra vinst var ett faktum.

 

Sammanfattningsvis mycket bra spel av alla inblandande och nu går vi uppåt i tabellen=).

 

/ Per Fredlund

Skribent: Kristina Fredlund

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Patricia Wendel, Åsumsvägen 42
29162 Kristianstad

Besöksadress:
Kristianstads arena, Västra storgatan 69
29154 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info