Hoppa till sidans innehåll
Foto: Markus Yngvesson Intervall på Näsby fält

Sommarpuls

12 AUG 2015 20:27
Sommarpuls på Näsby fält! I sommarkvällens värmande glöd dök åtta glada och lyckligt ovetande individer upp. Föga anade de vad som väntade...
  • Skapad: 12 AUG 2015 20:27

Dagens pass tog andan ur flera av deltagarna. Efter en genomgång kring Borgskalan, pulszoner och ansträngningsnivå gav sig gänget ut på en tuff utmaning; 3 minuters arbete på Borg 16-18 (dvs hård till mycket hård belsatning på hjärta och lungor) med påföljande vila i 2 minuter. Och sedan på det igen. Sex gånger. Det är ett mycket tungt pass som ganska snart suger musten ur även härdade individer.

En extra eloge till Julia som sprang trots ett blödande skavsår och Casper som kämpar sig igenom ett krävande pass med svår håll. Det är det som kallas pannben - att kämpa vidare trots att det tar emot. High five!

En underbart fin kväll tog emot oss med ljummen glöd, tokiga fåglar och galna kor. Vattenriket med sin sköna natur och mångfald är en trevlig träningskompis. Och så mycket lättare det är att ta i när andra är med! Det är härligt att bli trött och det är kul och utvecklande att träna på sin pulsnivå tillsammans med andra.

Mycket roligt att tre föräldrar dök upp. Pulsträning på din egen nivå är för alla! Men också mycket bra att våra ungdomar är med och kör. Det man tränar upp när man är ung har man mångfalt igen när man är gammal! För den ekonomiskt sinnande kan man likna det med att spara i aktier. Att träna pulsträning i ungdomen är som att sätta alla sina besparingar på en aktie med hög utdelning, fast utan risk och garanterad avkastning! 

Riktigt bra jobbat allihop! Nästa onsdag kör vi igen, kl. 19:00 på Krinova. 

(Tips! Det är skönt med solglasögon och en vattenflaska!)

Skribent: Markus Yngvesson
E-post: This is a mailto link

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Patricia Wendel, Åsumsvägen 42
29162 Kristianstad

Besöksadress:
Kristianstads arena, Västra storgatan 69
29154 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info