Hoppa till sidans innehåll

Åhus Beach Fotboll 26-27 juni

16 APR 2018 19:35
Har ni möjlighet att hjälpa klubben? Vi tänkte dra in lite extra pengar genom att förbereda arenaområdet i Åhus inför Åhus Beach Fotboll
  • Uppdaterad: 16 APR 2018 19:38

CBMK tänkte prova att dra in lite extra pengar till klubben genom att hjälpa till med förberedelserna inför Åhus beachfotboll. Den 26 juni, och ev även den 27 juni tänkte vi dra ihop ett gäng som ska jobba med att bygga upp arenan och fotbollsplanerna där man ska spela. För detta får klubben 73 kr per timme och person, för en dags arbete kl 8-16 med 10 personer blir det ca 6000 kr till klubben. Pengar som vi kan använda för träningsläger med inhyrda tränare eller liknande, och som kan utveckla klubbens medlemmar.

 

Alla över 14 år kan hjälpa till, vi ser till så att det finns vuxna ledare på plats som leder och fördelar arbetet och hjälper till med transport om det behövs.Kan man bara hjälpa till en halvdag funkar det, men det bästa är ju om man kan vara med hela dagen Är du intresserad av att hjälpa till med detta går det bra att maila till Martin Holmén på This is a mailto link. Vi vill naturligtvis ha besked så fort som möjligt för att kunna planera.  

Skribent: Martin Holmén
E-post: Adressen Gömd

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Patricia Wendel, Åsumsvägen 42
29162 Kristianstad

Besöksadress:
Kristianstads arena, Västra storgatan 69
29154 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info