Hoppa till sidans innehåll

Bra helg på sydostsmashen

17 FEB 2011 00:13
Klubben skickade 11 spelare till Karlshamn och sydostsmashen. Det blev en riktigt bra helg och allra bäst gick det för Tina som tog hem sin första vinst i A-klass singel.
  • Uppdaterad: 14 MAR 2016 22:17

Klubben blev dessutom 4 bästa klubb i tävlingen vilket var enormt kul.
I A klass så vann som nämnts Tina Fredlund efter 3 mycket bra singlar med helt rätt inställning på banan.  I damdubbel A blev det bara en match och den förlorades tyvärr mot ett mörrumspar.

I herrsingel A lämnade väl tyvärr inte klubben några bestående intryck. Tony Krigade på bra i poolen och lyckades även ta en seger. Underteckand spelade halvsjuk och Joakim lyckades skada ryggen igen vilket är sjukt tråkigt.

I herrdubbel A gjorde Kalle och Tony efter en seg förstamatch 2 bra matcher varav dom lyckades vinna en.

Mixeddubbel A avgjordes i poolspel också och där blev underteckand i par med Tina 2:a efter att förlorat en hård 3 setare mot Martin E BKC och Sandra Aktan Aura. Väldigt nära men väldigt bra spelade mixeddubblar överlag.

I b klass gjorde så Johan W efterlängtad comeback på singelbanan :-) Tycker det bådar gott inför framtiden. Tyvärr räckte det inte vidare från poolen men nästa gång så.

Jonny imponerade enormt och gick obesegrad genom poolen där bland annat 1:a sedade befann sig. Ett mycket bra singelspel och framför allt en otroligt bra inställning gav till slut en semifinalplats där det tyvärr blev stryk mot slutsegraren, Patrik Svensson BKC. Mikael Glemark kom till kvartsfinal men fick tyvärr lämna in efter problem med ryggen.

I damsingel B krigar A-G på som aldrig förr och visar ännu en gång varför hon hör hemma i B-klassen. Det räckte tyvärr inte vidare från poolen denna gången.

I mixeddubbel B gick det däremot riktigt bra för A-G i par med Mikael G och det blev en slutlig 3:e plats efter semifinalförlust mot slutsegrarna. Riktigt bra och roligt spel var det också. Jonny spelade också bra och tog sig till kvartsfinal i par med en älmhultstjej.

I herrdubbel B gick det också bra men tyvärr förlust i semin för Glemark och Jonny.

I C-klassen representerades vi av Magnus H och Martin. Magnus tog sig vidare från poolen men fick tyvärr ge sig i en 3 setare. I herrdubbeln blev till slut Magnus och Martin 3:a efter semifinalförlust mot slutsegrarna.

Vill efter helgen tacka alla i klubben (inklusive vår fillial i bjärred :-)) för fantastiskt sällskap och grym stöttning. Även ett stort tack till Hotell Fredlunds för fantastisk mat och logi och till slut till Carlshamns klubb och Lillan som debuterande tävlingsledare. Grym tävling som vanligt.

Alla resultat hittar du här:Resultat sydostsmashen 

 

Skribent: Mikael Frick

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Patricia Wendel, Åsumsvägen 42
29162 Kristianstad

Besöksadress:
Kristianstads arena, Västra storgatan 69
29154 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info