Hoppa till sidans innehåll

Sammandrag från SOSen

09 FEB 2014 21:36
Det blev en väldigt lyckad helg för CBMK, en ren fullträff är fel att säga, för det blev flera fullträffar.
  • Uppdaterad: 14 MAR 2016 22:17

I helgen var det tävling i Karlshamn då Sydostsmashen gick av stapeln, en traditionsenlig tävling som vi CBMKare brukar besöka. I denna tävlingen kom vi med den största truppen av seniorspelare som vi har ställt upp med på väldig länge, totalt var vi 15 stycken spelare i de tre olika klasserna.

Alltid lika roligt när vi åker iväg så många på tävlingar, då alla har en bra inställning, sprider glädje och hejar på varandra. Tävlingen blev en väldigt lyckad helg för CBMK då vi skrapade ihop så många som 11 pallplatser varav 4 var segrar. Här radar jag upp våra framskjutna placeringar.


1a HDA

1a DDA

1a MDA

1a HDB


2a HSA

2a DSC

 

3a HSA

3a MDA

3a MDA

3a DDC

3a MDC

 

Förutom att vi hade många väldigt bra resultat, så är det flera av oss som spelar väldigt bra och det syns att träningen har gett resultat. Många av oss har höjt sin högsta och lägsta nivå i spelet, vilket gör att jag har stor tilltro till att resultaten kommer komma framöver även om det inte räckte till för alla denna helg. Vi har bland annat många unga spelare som börjar ta för sig allt mer i C-klassen och ger äldre rutinerade spelare en tuff match.


För att illustrera att man inte enbart kan kolla till pallplatser när man beskriver hur bra det har gått för klubben så kan man ta HSA som ett exempel. Där hade CBMK fyra spelare som kom till start och alla fyra tog sig vidare, så i kvartsfinalerna var 4 av 8 spelare från Christianstad, vilket är mycket starkt. Tråkigt nog så var det två rena CBMK-kvartsfinaler vilket gjorde att två av våra spelare slogs ut av
lagkamrater. Det tycker jag visar på att vi har en bra bredd i HSA.


Jag vill tacka alla för en underbar helg, ni sprider alla glädje som gör att man orkar vara iväg hela helgen och sitta i en badmintonhall15-20 timmar.

Vill även rikta ett stort tack till Mamma och Pappa Fredlund (ibland känns det som om de är alla våras föräldrar) för att de skämmer bort oss med god mat och sovplats, som gör att vi spelare bara kan fokusera på vårt tävlande.

 


Tack så mycket för denna SOSen, jag hoppas det blir många fler framöver med er alla!

//Johan

 

 

 

Skribent: Johan Wilander

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Patricia Wendel, Åsumsvägen 42
29162 Kristianstad

Besöksadress:
Kristianstads arena, Västra storgatan 69
29154 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info