Hoppa till sidans innehåll

Sammanfattande tankar om Självklart!

23 JUN 2011 19:37
Ville bara passa på att själv flagga för Självklart-lägret som vi har haft i 6 dagar nu i Hällevik, även om vi glädjande kan se fantastiskt mycket reklam på sidan redan nu. Vi genomförde tillsammans ett helt galet roligt läger som har gett oss alla ny inspiration och motivation att fortsätta utveckla badmintonsporten. Tack alla för er tid, engagemang och glädje under veckan som gått!
  • Uppdaterad: 14 MAR 2016 22:17

Som ovan nämn har vi genomfört det årliga Juni-lägret nere i Hällevik och som vanligt har allt flytit på fint och läger-busen har inte varit för många (!). Skämt och sido, lägret anordnas årligen av Blekinge idrottsförbund där alla sporter är välkomna att anmäla sig, badmintontruppen har i år innefattat 16 st där alla ingått i projektet Självklart, ett projekt som riktar sig till unga ledare i alla dess former och verksamheter inom badmintonsporten för stöttning, erfarenhetsutbyte och utbildning (och dessutom ha galet roligt ihop).

Veckan har varit fantastisk och vi har lyckats knyta nya kontakter, kunskaper och framförallt delat med oss av vårat engagemang och vår kärlek till badminton. Föreningskunskap, badmintonteknik och fys, Självklart!-kunskap och teambuilding är några av de saker vi har behandlat under lägrets gång. Själv tycker jag att det finns oerhört mycket bra och intressanta saker att ta med sig från veckan som gått och jag hoppas självfallet att ni andra känner likadant, framförallt gör dessa träffar mig sjukligt inspirerad och ger mig nya krafter.

Ni som deltog har varit kanon och jag kan inte nog beskriva hur fantastiskt ni tar emot varandra med öppna armar och delar med er av era tankar och erfarenheter. Jag upplever att stämningen har varit god från första stund och jag kan bara nöjdt inse att vi återigen har rott hem ytterligare ett lyckat läger, allra främst tack vare de 16 unga ledare som fanns på plats.

 

A-G sammanfattar "Efter 6 dagar på hällevikslägret är man riktigt sliten men gud va kul man har haft. Under lägrets gång har jag lärt mig mycket nytt inom projektet självklart och även andra frågor runt om kring t.ex föreningskunskap. Gruppen av människor från olika klubbar som fanns där hade verkligen allt, vi hade bra sammanhållning och taggade varandra till 1000 hela tiden. Jag har fått nya härliga vänner och längtar redan nu till nästa träff i september då vi möts igen. Jag tar med mig så mycket kul från detta lägret som har varit lärorikt, kul men även lite jobbigt (snackar om fyspassen, men de va riktigt bra träning). Tack till alla som va med och gjorde lägret underbart och även stort tack till de fantastiska ledarna!".

 

Ytterligare ett tack till lägerledningen (Blekinge idrottsförbund) som gång på gång gör det möjligt för oss idrotter att genomföra dessa läger.

Nu laddar vi om för nästa Självklart-träff som kommer att äga rum den 10-11 September!
Ge järnet tills dess!

 

Många kramar / Tina

Skribent: Kristina Fredlund

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Patricia Wendel, Åsumsvägen 42
29162 Kristianstad

Besöksadress:
Kristianstads arena, Västra storgatan 69
29154 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info