Hoppa till sidans innehåll

Så påverkas föreningen av COVID-19

15 MAR 2020 22:06
Till följd av COVID-19 har vi tagit beslut om att inte genomföra vår stora hemmatävling, First Hotel Christian IV Cup 2-3:e maj. Trots att det ligger någon månad bort känner vi ett stort samhällsansvar i att inte genomföra tävlingen.
  • Skapad: 15 MAR 2020 22:06

First Hotel Christian IV Cup är föreningens största, viktigaste inkomstkälla. Till följd av detta beslut innebär det ett stort ekonomiskt avbräck i föreningen. Vi har därför som avsikt att flytta fram tävlingen till oktober månad, vi kommer att ansöka om sanktion för att genomföra en tävling till hösten V. 40, men även för att genomföra en tävling till våren 2021. Föreningen kommer behöva så mycket hjälp som det bara går just nu med tex. försäljning av chips. Men även med bemanning av våra tävlingar till hösten och våren. Trots att vi befinner oss i en ekonomiskt tråkig situation just nu är vi i styrelsen inte oroliga för föreningens framtid. Men tillsammans måste vi alla hjälpas åt.

Träningar

Vi planerar för att fortsätta med träningarna maj månad ut, vi följer hela tiden folkhälsomyndigheten rekommendationer. Just nu finns det inget som säger att man inte kan fortlöpa med träningarna. Vi rekommenderar skarpt att man vid sjukdomssymptom eller vid annan misstanke om att man blivit exponerad för smittan stannar hemma

Med vänlig hälsning

Styrelse, tävlingsgruppen.

 

Skribent: Isak Helge
E-post: This is a mailto link

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Patricia Wendel, Åsumsvägen 42
29162 Kristianstad

Besöksadress:
Kristianstads arena, Västra storgatan 69
29154 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info