Hoppa till sidans innehåll

Säsongens sista seriespel avklarad

28 MAR 2011 17:32
Då var det åter igen dags för lite seriespel och laget var i god balans, ända tveksamheter var att Jonny och Kalle (the King) hade dragit på sig förkylningar!
Laget består denna gång av Kalle,Tony,Micke,Jonny,Maria,Tina och sist och minst Glemark!!!
Med glatt humör och god stämning (som alltid) beger vi oss till Hässleholm för säsongens sista seriesammandrag. Vi börjar första matchen mot toppenlaget Borås.
  • Uppdaterad: 14 MAR 2016 22:17


Herr dubbel 1 börjar lite skakigt med Kalle och Tony men gör ändå en helt ok match och förlorar i 2 raka sett mot för bra motstånd. I herrdubbel 2 visar både Glemark och Jonny
att erfarenhet är guld värt och vinner i en tuff 3 settare. Våra tjejer lyckas som dom flesta gånger vinna damdubbel efter mycket slit och väl spelat till slut!
I detta skede står det 2-1 till oss, singlarna sätter igång och Maria sliter på bra i matchen mot en väldigt ung och lovande borås tjej, men får tyvärr se sig besegrad till slut.
Herrsingel 1 börjar riktigt illa, blir lite bättre i slutet av första sett. I andra sett börjar vi känna igen vår tunga singelgigant Frick men räcker tyvärr ändå inte i andra heller trots mycket bättre spel!
3-2 till borås och dags för Herrsingel 2 och mix. I herrsingeln är jag väldigt illa ute och sliter i underläge i nästan hela första sett men frammåt slutet av första så får jag några enkla gratis
poäng, är ikapp och går också om och första sett är i hamn. I andra får jag en bättre start och vinner hyfsat jämt. 3-3 och I detta jämna läge så kliver Tina och Frick in och visar väldigt fint mixspel
och även psykiskt styrka och vinner i 2 set! Glemark tar hand om den sista matchen (herrsingel 3) och vinner första set. Ett väldigt jämt andra set men tvingas till ett tredje. Glemark som brukar vara
extremt stark i dessa lägen, var det även denna dag men Borås lyckas till slut kamma hem singeln och fastställer slutresultatet 4-4.

Mycket bra kämpat allihopa! Glemark är dock skyldig laget 2 poäng i samband med sin singelförlust och blir härmed lagets syndabock! =)
Skämt och sido, Bra jobbat av hela laget och vi går vidare med 1 mer poäng i bagaget.

I vår andra Match står Ljungby för motståndet. Laget använder samma uppställning som förra matchen.
Damerna är Stabila som vanligt och vinner dubbel efter ännu en jämn match. Herrdubbel 1 stöter på problem eftersom ljungby ställer upp med ett starkt dubbelpar och vi förlorar ganska jämt första set!
I andra fortsätter det att vara jämnt men visar att vi inte har gett upp riktigt ännu och lyckas tvinga fram ett tredje set. Till slut vinner vi efter mycket bra spel från båda lagen i denna match.
2-0.Herrdubbeln 2 vinner Glemark och Jonny efter bra spel i 2 raka set! Väldigt bra och framför allt stabilt spel som ger oss en härlig ledning med 3-0. I damsingel kämpar återigen Maria väldigt bra men
får även denna gång mycket bra motstånd och tvingas ge sig i 2 set! Dags för Herrsingel 1 och Frick får en betydligt bättre start denna gången men förlorar i 2 raka set mot en singel stark Simon Widen!
3-2. Herrsingel 2 vinner jag i 2 raka men ganska jämna set! Glemark som står för Herrsingel 3, går in och vinner en betryggande seger och tar ett steg närmare förlåtelse efter borås förlusten! =)
Mixen startar jämnt men Tina och Frick var lite starkare i slutet av första och spelar faktiskt upp sig ännu mer i andra och vinner ännu en mix i 2 set.

Vinst i Denna match och vi tar denna helg hem 4 poäng! Mycket bra slit och spel från hela Laget! Som vanligt hade vi en otroligt härlig stämmning och väldigt roligt, vilket är det viktigaste!
Som sagt tidigare, Mycket bra spel från HELA laget!

Tackar för mig!

/Kalle(the king)

Skribent: Kalle Fredlund

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Patricia Wendel, Åsumsvägen 42
29162 Kristianstad

Besöksadress:
Kristianstads arena, Västra storgatan 69
29154 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info