Hoppa till sidans innehåll

Vårinfo

07 MAR 2017 19:28
Hej alla CBMK:are
Läs för mer info om kommande klubbmästerskap, sportringen christianstad cup samt övrig information
  • Skapad: 07 MAR 2017 19:28

Hej alla CBMK:are

Vårterminen har rivstartat och här kommer lite mer information om vad som är på gång under våren.

Klubbmästerskapet:
Söndagen den 2:a april kör vi traditionsenligt vårt klubbmästerskap. Ett utmärkt tillfälle att spela badminton och umgås utan några krav. Är även lämpligt för dom som inte tävlat innan för att känna på hur det känns. Allt handlar om att kämpa väl och ha kul.

Vi spelar i arenan med start klockan 9 och håller på till uppskattningsvis 15-16 tiden.
Huvudturneringen är i singel och indelat i olika åldersklasser men man kan även anmäla sig till generationsdubbel. Det är en dubbelturnering där alla kan vara med och man kan spela med mamma, pappa, äldre syskon, morfar mfl, dvs lite hur man vill.
Generationsdubbeln lottar vi motståndet på plats och kör det sist och det brukar vara väldigt uppskattat. Vi försöker få ihop olika grupper beroende på nivå och så blir det ett par matcher för alla. Klubben bjuder på fika under dagen.
Man anmäler sig via hemsidan https://www.cbmk.nu/tavlingserie/anmalantilltavling/ med sista anmälningsdag den 23:e mars.
Har ni några frågor så prata med era tränare eller skicka till This is a mailto link

Sportringen Christianstad Cup
Den 29:e och 30:e april arrangerar klubben vår årliga tävling som har blivit en av sveriges största tävlingar. Det är en jätteviktig tävling som sätter klubben på kartan men också ger intäkter så vi kan fortsätta bedriva verksamheten och hålla nere kostnaderna för våra medlemmar.
Som spelare anmäler man sig via samma länk som till klubbmästerskapet: https://www.cbmk.nu/tavlingserie/anmalantilltavling/. Sista anmälningsdag är den 7:e april.

För att kunna hålla denna turnering krävs det en hel del ideellt arbete och vi behöver hjälp med bemanning i de olika funktionerna som t.ex sekreteriat, hallvärdar, kiosk m.m.
På grund av tidvis mycket rörelse i kiosken och de risker som finns avseende bland annat varm apparatur kan vi inte ha barn som hjälp i bemanningen men de får jättegärna hjälpa till med andra arbetsuppgifter.

Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få och om ni har möjlighet att hjälpa till denna helg så hör av er till Jill Dahlström This is a mailto link eller på telefon:073-554 09 09

Vi har även två serielag i avslutningsfasen i serien som kommer att spela på hemmaplan om ni vill se bra badminton J Den 11:e mars spelar div 2 laget på hemmaplan med start klockan 10 och den 8:e april spelar div 3 laget sin sista match på hemmaplan med start klockan 10.
Passa på att heja fram klubben.

Till sist så har det varit ett stort intresse hos er medlemmar att fortsätta spela efter den ordinarie säsongen är slut i april vilket givetvis är jätteroligt. Vi kommer därför att boka nya halltider i maj och juni där alla medlemmar oavsett grupp kan komma att spela. Mer info om detta kommer när det är klart.

Mvh Styrelsen

Skribent: Mikael Frick
E-post: This is a mailto link

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Patricia Wendel, Åsumsvägen 42
29162 Kristianstad

Besöksadress:
Kristianstads arena, Västra storgatan 69
29154 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info