Hoppa till sidans innehåll
Foto: Markus Yngvesson Sommarträning Näsby fält

Sommarträning

05 AUG 2015 20:17
Sommarträning på Näsby fält. Idag körde vi säsongens första sommarträning, ett löppass med intervaller på Näsby fält. Fyra modiga spelare kämpade tillsammans över nejdens tuvor och komockor, över förrädiska färrister under en brännande sol.
  • Skapad: 05 AUG 2015 20:17

Idag körde vi säsongens första sommarträning, ett löppass med intervaller på Näsby fält. Fyra modiga spelare kämpade tillsammans över nejdens tuvor och komockor, över förrädiska färrister under en brännande sol.

Passet idag bestod av 5 minuters uppvärmning, därefter 4minuters löpning på Borg 18 (dvs. mycket ansträngande) och därefter 4 minuters vila. Detta upprepade vi fyra gånger. En enkel men ack så effektiv intervallträning. Tricket är just att hitta sin ansträngningsnivå, istället för att hålla ett visst tempo eller viss hastighet. Det innebär att alla kan vara med och man sporrar varandra till att orka.

Nästa onsdag kör vi igen. Vi träffas klockan 19:00 på Krinova, och löper sedan ut på Näsby fält. Det är bra att ha med sig en vattenflaska, ett svettband och kanske ett par solglasögon. Häng med du också, så får du en bra start på säsongen!

Skribent: Markus Yngvesson
Epost: This is a mailto link

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Patricia Wendel, Åsumsvägen 42
29162 Kristianstad

Besöksadress:
Rödaledsvägen 44
29144 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info