Hoppa till sidans innehåll

Emil tar hem seger i Mörrumsträffen

02 MAR 2010 18:46
I helgen var Emil Harrysson som enda representant för klubben i Mörrum och tävlade. Det gick galant och han segrade i dubbel. Läs mer för tävlingsberättelse.
  • Skapad: 02 MAR 2010 18:46

Lördagen 27 februari åkte Emil Harrysson till Mörrum för att spela i Mörrums- träffen.I första matchen väntade Hugo Svensson från BK Ronnebysmashen .Matchen var en jämn och mycket spännande som till slut Emil lyckades vinna med 21-19  21-18. Stärkt av den första matchens vinst var det dags att ta sig an Adam Lindgren från BK Carlskrona, men nu var det dags att komma ner på jorden igen, Adam med bättre tryck i slagen kunde pressa tillbaka Emil i banan och därmed styra spelet till sin egen fördel . Emil kämpade på bra med förlorade med 21-11 21-14 . Då var det dags för den tredje matchen.Där väntade Johan Pagels från Hoby. Lite nedslagen efter förlusten i andra matchen så fungerade inget i Emils spel särskilt bra, ny förlust med 21-2  21-5 Resultatet talar för sig själv. Men det var bara att spotta sig i nävarna och ta nya tag, det var en dubbel kvar att spela!

Efter att laddat batterierna så var det dags sätta igång dubbelmatchen som var för övrigt Emils första tävlings match i dubbel . Emils spelpartner var Adrian Levin från Älmhults badmintonklubb. Adrian som senare på eftermiddagen blev segrare i U11 singel, nu tillbaka till matchen som spelades mot Adam Lindgren BKC/ Filip Traste från hemma klubben Mörrums BK. Emil började matchen lite vilset efter som han inte riktigt visste var han skulle ta vägen på banan, men Adrian stor spelade i första set som de hade ledningen hela vägen.

Setet slutade med siffrorna 21- 19. Andra set började inte så bra med underläge fram till halva setet när Adrians och Emils samarbete började fungera bättre. Emil som var lite vilse i första set började i slutet av andra set också våga trycka till bollen bättre. Efter ett spännande slut av andra set lyckades de vinna setet med 24-22 och ta hem matchen och stå som mästare i U11 dubbel. Så efter en lång dag i Mörrum åkte en trött men jätteglad Emil hem med ett nytt pris och en vinstcheck på 100 kr och vetskapen om att han har fått en ny badmintonkompis från älmhult . Nu är det bara hem och träna för nästa tävling som är Gripen cupen i Hässleholm. Och om någon från Mörrum skulle vara inne läsa på vår hemsida vill jag passa på att tacka Mikael Svensson och Mörrums BK för trivsam och bra tävling

 

Emil o Adrian

 

Skribent: Magnus Harrysson

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Patricia Wendel, Åsumsvägen 42
29162 Kristianstad

Besöksadress:
Rödaledsvägen 44
29144 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info