Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar


Vi är många i klubben som gillar att tävla. Om man vill man se alla tävlingar för året, inbjudan till tävlingar, lottningar och resultat så rekommenderar vi att du besöker merabadminton.com eller Badminton Swedens Tävlingskalender. Badminton Sweden har också ett bra sökvertyg för turneringar, spelare, ranking osv.

Klubben bekostar många tävlingar och för att det inte ska bli några onödiga kostnader på grund av felanmälningar och avanmälningar, så finns det regler och förhållningar som vi alla måste följa.

 

Regler - Om man ska ut och tävla

  1. Man kollar noga upp om man kan spela under tävlingsdagarna. Vi godtar inte att man anmäler sig och sen hoppar av tävlingen, för annat förhinder än sjukdom.
  2. När man vet säkert att man kan spela, så skriver man upp sig i tävlingspärmen som finns på träningarna, fyll i alla uppgifter. Ofullständigt ifyllda uppgifter kan innebära att anmälan till tävlingen ej görs.
  3. Tränarna och tävlingsansvariga sätter tillsammans upp en ”intern deadline” för när ni senast ska ha anmält er i tävlingspärmen, för respektive tävling. Efter detta datum är det för sent att anmäla sig till tävlingen. Vi godtar inte efteranmälningar via sms, telefon eller mail.
  4. Efter den ”interna deadlinen” så görs anmälan av våra spelare till tävlingen. Det är då för sent att göra ändringar i anmälan.
  5. Om man efter att anmälan är gjord, skulle bli sjuk och inte kan delta i tävlingen, är det ens eget ansvar att meddela både sina tränarna och tävlingen om att man inte kan spela.
Uppdaterad: 21 DEC 2015 08:12 Skribent: Mikael Frick

Klubbkläder

Klubbkläder

 

Tack till våra sponsorer!

 

 Intersport logogtyp

 

 Logga Wikan Personal

 

 

  

 

 ABK  

 

lf

 

 

 

Postadress:
Christianstads BMK - Badminton
Patricia Wendel, Åsumsvägen 42
29162 Kristianstad

Besöksadress:
Kristianstads arena, Västra storgatan 69
29154 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info